​ Telefon: 28 57 76 80

fblinkedin_in_icon_25px

Skatterådgivning - snyd ikke dig selv i skat

Du skal ikke betale mere i skat end højst nødvendigt. ​Gældskonsulenten i København og omegn tilbyder professionel skatterådgivning for private og erhverv.

​Vi arbejder ud fra følgende principper: 

  • ​Skatteminimering
  • Selvangivelse til tiden
  • Spar gebyrerne

Vær opmærksom på:

- at du ikke beskattes af indtægter, der er skattefrie

- at du får alle de fradrag, som du har krav på.

Stol ikke på Skat

Når vi yder skatterådgivning, er vores erfaring med SKAT, at man spekulerer i skatteydernes manglende viden. SKAT’s udgangspunkt er, at ”går den, så går den.”

Syv ting du bør tjekke i din årsopgørelse

1. Befordringsfradrag

I de fleste tilfælde har Skat medregnet automatisk kørselsfradrag på din årsopgørelse i rubrik 51, som du også selv kan rette i.

Husk at du er berettiget til befordringsfradrag, hvad enten du er går, cykler, kører i bil, eller tager offentlig transport, og du minimum har 12 km til og fra arbejde.

2. Rejsefradrag

Hvis du i forbindelse med dit arbejde har været på rejse i over et døgn og opfylder betingelserne med overnatning , og din arbejdsgiver ikke har kompenseret dig for det. Dog er årligt max. fradrag kr. 25.500.

3. Aktieavancer

Tjek altid om dine gevinster og tab er med på din årsopgørelse.

​​

4. Børnebidrag

Har du børn under 18 år, som ikke bor hos dig, kan du få fradrag for betalt børnebidrag. Du skal som regel selv tilføre beløbet til din årsopgørelse. Du kan få fradrag for det meste af det, du betaler i børnebidrag. Det er en god idé at anvende beregneren på SKAT’s hjemmeside, når du skal beregne, hvor meget du kan få i fradrag.

5. Pension

Husk, der er loft over, hvor meget du kan indbetale på din ratepension med fradragsret. Derfor bør du tjekke, om dine indbetalinger overskrider loftet, som som reguleres hvert år for både ratepensionen og aldersopsparing.


6. Tjek låste felter

De låste felter har du ikke selv mulighed for at korrigere. Hvis der er fejl i din A-indkomst, skal du kontakte din arbejdsgiver. Tilsvarende gælder indberetninger fra bank, fagforening etc.

7. Ret forskudsopgørelsen

Hvis årsopgørelsen viser, at du eksempelvis har betalt for lidt i skat, er det en god idé at ændre i din forskudsopgørelse, således at det samme ikke sker det efterfølgende år. Ved du allerede på nuværende tidspunkt, at der vil ske væsentlige ændringer i dine skattemæssige forhold, er det en god idé at indberette ændringerne i din forskudsopgørelse.

​Sådan foregår skatterådgivning hos os

Til det første møde tager du alle relevante skattepapirer med, og hvis du vil have, at vi skal fortsætte med din sag, udarbejder vi en handlingsplan for det videre forløb.

Her er et eksempel på, hvor galt det kan gå for en borger hos SKAT:

Min klient var blevet skønslignet for kr. 700.000 til trods for, at hans indkomster de tidligere år kun var på ca. kr. 200.000.

Vi insisterede på at få tilsendt dokumentationen for de kr. 700.000, hvilket vi aldrig fik, men ved at indsende regnskabet vedr. hans enkeltmandsvirksomhed, der viste et overskud på kr. 192.000, fik vi SKAT til at tilbageføre udlignet skat med kr. 378.000, samt moms med

kr. 118.000.

Der er derfor al grund til at tjekke alt det, man modtager fra SKAT!

Hør mere om skatterådgivning

Kontakt os i dag på telefon 28 57 76 80 med dine spørgsmål omkring skatterådgivning, eller hvis du ønsker yderligere information om hvad vi kan hjælpe dig med.

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Firmanavn

Gældskonsulenten

V/Bengt Erik Marlow

Find os

Birkevang 3

2770 Kastrup

Kontakt os